Dodatni sadržaji


Dio Hotela je opremljen sadržajima za rekreaciju i njegu tijela. U ponudi je vrhunski solarij, originalna finska sauna za 12 osoba, jacuzzi sa hidromasažom za 6 osoba.


Od vanjskih sadržaja svakako treba naglasiti spremnost ponude Paintball-a kao jednog od najuzbudljivijih sportova u svijetu kojeg igraju milijuni muškaraca i žena svih starosnih skupina, profesija i životnih stilova. Hotel nudi paintball avanturu koju možete odigrati na izuzetno atraktivnim terenima i tako si priuštiti doživljaj koji nikada nećete zaboraviti.
Ova igra svoju popularnost zahvaljuje upravo tome što snaga igrača u njoj ne igra nikakvu ulogu. Pobjeđuje tim koji svojom inteligencijom, taktikom, lukavošću i upornošću nadmaši protivnike. Igra koja oslobađa od stresa i svakodnevnih obaveza.Hotel Mozart vam nudi šetnice u uređenom i osvjetljenom engleskom vrtu, opuštajuće romantično jezerce, jahanje ili vožnju kočijom po bilogorskim puteljcima. Odabravši bilo što od navedenoga biti ćete u mogućnosti uživati u svježem, čistom bilogorskom zraku, netaknutoj prirodi i raznovrsnosti flore, a nerijetko će vas pozdraviti i pokoji pripadnik divljeg svijeta kojim obiluju obronci bilogore, kao uostalom i čitav virovitički kraj.